Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real? Chelsea? Manchester United? Hamšík vie, kde bude hrať

NEAPOL - Hovorí sa o tom už dlho a počas šampionátu ešte viac. Marek Hamšík už dorástol na prestup do veľkoklubu a správy o odchode z Neapola sa objavujú každú hodinu.
Zdroj: deviantart.net
Zdieľajte:

Ján Kozák by ho najradšej tiež videl niekde inde: "Za svoje výkony si zaslúži väčší klub. Myslím si, že Neapol je pre neho už malý. Zaslúži si hrať v naozaj veľkom klube."

Podarí sa nám v zápase so silným Anglickom naplniť postupový sen? Tipnite si v našej súťaži a vyhrajte niektorú zo super cien! BONUS NAVYŠE: 6 až 16 EUR pre všetkých NOVÝCH klientov Tipsportu!

Portál talksport.com už považoval za hotovú vec jeho odchod do Premier League, keď uverejnil správu o pokročilých rokovaniach s Chelsea a Manchestrom United. V Londýne by zaplnil miesto po Pedrovi (ktorý informoval vedenie Blues, že sa chce vrátiť do Barcelony), a v United by konečne po rokoch mali naozaj špičkového hráča v zálohe.

Prečítajte si aj: Žiadne Turecko! Škrtel po EURE na 99% podpíše zmluvu s talianskym gigantom

Okrem toho bol v posledných mesiacoch spájaný aj s Realom Madrid, ktorý po sezóne pravdepodobne zamáva Jamesovi Rodriguezovi a bude zháňať náhradu.

Hamšíkov agent pre Nový Čas pred pár dňami odpovedal na otázky a z jeho vyjadrení je zrejmé, že to všetko nebudú iba vymyslené špekulácie: "Marekova hodnota je 35 miliónov eur. O budúcnosti budeme s Neapolom rokovať až po sezóne, tak sme sa dohodli. Marek je teraz na vrchole, nestratil by sa v žiadnej z predných líg Európy."

A čo samotný Marekiaro? Pre Gazzetta dello Sport sa vyjadril ku špekuláciam: "Stále mám zmluvu na dva roky, Neapol je moja budúcnosť. Chceme dosiahnuť veľké veci v Lige Majstrov. Môj odchod nezávisí iba odo mňa, no ja som o zmene dresu vôbec nerozmýšľal a vedenie Neapola to vidí rovnako, aspoň si to myslím."

Ako to bude? Stane sa ikonou Neapola alebo sa nechá zlákať futbalovými gigantami?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: talksport.com, gazzetta.it, TASR, denník Nový Čas

Diskusia

Podobné články