Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

UEFA vzdala hold Hamšíkovi, duel s Rusmi sa zapíše do histórie Slovenska

VICHY - UEFA na twitteri zverejnila status ohľadom našej hviezdy a kapitána Neapola. A slovenského ofenzívneho stredopoliara rovno zaradila medzi najlepších hráčov na šampionáte. Aspoň v istom ohľade.
Zdroj: twitter
Zdieľajte:

Dokážeme v druhom zápase poraziť Rusov alebo opäť vyjdeme naprázdno? Tipnite si v našej súťaži a vyhrajte jednu z cien! Navyše, každý nový klient Tipsportu má ISTÝ BONUS od 6 až do 16 EUR!

Hviezda Neapola je vďaka svojmu zostrihu pravidelne terčom útokov a posmeškov hlavne zo strany médií, hlavne v Českej republike sú naňho niektoré športové portály vyložene alergické. Ktovie prečo. Každopádne, jeho účes bol zo strany UEFA ocenený ako jeden z najlepších na šampionáte. Takže gratulujeme! Hamšík sa ani v súboji proti Rusom nedal zahanbiť, ale to je už iný príbeh.


Na twitteri zároveň bola potvrdená informácia že zápas v Lille sa pre neustávajúce dažde v posledných dňoch odohrá pod uzatvorenou strechou.

Hoci v deň zápasu panovalo v hlavnom meste regiónu Nord-Pas-de-Calais relatívne dobré počasie, dažďu z oblohy neustále "viseli nohy" a sem tam spadlo aj pár kvapiek. A keďže predpoveď v 15.00 SELČ, teda na čas výkopu, uvádzala na 85 percent dážď, predstavitelia UEFA neriskovali a rozhodli operatívne strechu zavrieť. Za týchto podmienok Slovensko ešte nikdy súťažný zápas nehralo a takto zásadný už vôbec nie. Bude tento debut úspešný?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, twitter

Diskusia

Podobné články