Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dlhoročná súčasť Slovenska pred ME nečakane končí kariéru: Už nemám o čo hrať

RUŽOMBEROK - Minulotýždňový zápas 33. kola Fortuna ligy medzi Ružomberkom a Dunajskou Stredou (3:0) bol s najväčšou pravdepodobnosťou posledným v kariére útočníka Martina Jakubka.
Zdroj: futbalsfz.sk
Zdieľajte:

"Vyzerá to tak, že som v drese Ružomberka odohral posledný oficiálny zápas v kariére. Klub má záujem, aby som odohral ešte jednu sezónu, ale ja už nemám motiváciu a moja hráčska kariéra sa tak pravdepodobne skončila. Mám viacero variantov, čo budem robiť ďalej. Všetky sú spojené s futbalom, no už nie v pozícii hráča," cituje Jakubkove slová oficiálna stránka ruského klubu Amkar Perm, kde Slovák hrával v rokoch 2012-2015.

Tridsaťšesťročný útočník sa nedostal do nominácie na tohtoročné ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla). Rozhodnutie reprezentačného kouča Kozáka ho však nemrzí.

"Nie som v zozname hráčov pre ME. V mužstve je veľa mladších hráčov, ja už mám 36 rokov, bolo ťažké súperiť s nimi. Realizačný tím stavil na mladších hráčov a osobne si myslím, že sa jedná o správne rozhodnutie," skonštatoval Martin Jakubko, ktorý plánuje časť európskeho šampionátu sledovať na dovolenke v Turecku.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, fc-amkar.org

Diskusia

Podobné články