Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Úprimná spoveď playboya Ronaldinha: Sex si užíval pred každým zápasom, o panictvo prišiel neuveriteľne skoro!

BELO HORIZONTE - Celým menom Ronaldo de Assis Moreira známy ako Ronaldinho (36), odjakživa miloval loptu, ale jeho veľkou láskou a vášňou boli aj krásne ženy. V úprimnej spovedi pre brazílsku verziu časopisu Playboy fenomenálny Brazílčan priznal, kedy zažil prvý sex aj to, ako často a s kým si ho užíval.
Zdroj: vietbao.vn
Zdieľajte:

Niekto by si myslel, že keď si predkusom známy Brazílčan nechal operačným zákrokom zarovnať krivé zuby, tak to bolo kvôli ženám. To však určite nebola pravda, playboy Ronaldinho mal počas svojej bohatej kariéry desiatky mileniek, ktorým to absolútne neprekážalo. Potvrdzujú to aj slová ikony brazílskeho futbalu, ktoré uviedol pre brazílsku verziu časopisu Playboy.

"V minulosti som bol často neverný, svoj vôbec prvý sex som mal v trinástich rokoch. Vtedy som prišiel o panictvo. Bolo to s kamarátkou zo susedstva. Bolo to krásne pre oboch," priznal večne vysmiaty brazílsky loptový kúzelník.

Fenomenálny Ronaldinho, ktorý získal viacero individuálnych ocenení, sa po pôsobení v Európe vrátil do rodnej Brazílie, kde od minulého roku hráva za Atlético Mineiro. A jeho život je už kľudnejší a pokojnejší ako kedysi. Z milovníka žien a zábavy sa stal nový človek. "Som zamilovaný, mám priateľku," prezradil s tým, že v minulosti bol veľký sukničkár. "Keď som hral za Barcelonu, sex som mal pred každým zápasom. Takmer vždy s inou."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: dailymail.co.uk, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články