Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Weissa juniora čaká zaujímavý zápas: Otec nás bude chcieť potrápiť

WINDISCHGARSTEN - Otec a syn, život prináša zaujímavé situácie. Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss starší povedie v piatok v rakúskom Welse výber Gruzínska aj proti jeho synovi Vladimírovi Weissovi mladšiemu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Spolu boli pri doteraz najväčšom úspechu a postupe do osemfinále MS 2010 v JAR. Teraz sa postavia proti sebe. "Určite sa teším. Bude to opäť niečo iné. Pod otcom som už hral, teraz budem prvýkrát aj proti nemu. Verím, že aj on sa na ten zápas teší. Bude to pre neho zaujímavý a taký zvláštny zápas v jeho trénerskej kariére. Budeme sa musieť na to skoncentrovať, sme v príprave na šampionát a nebudeme sa šetriť," povedal Vladimír Weiss ml. Podľa názoru syna má jeho otec pri národnom výbere Gruzínska k dispozícii šikovných hráčov: "Individuálne sú veľmi kvalitní. Ak to otec dá dokopy, čo verím že dá, môže z toho tímu niečo vyťažiť. Dúfam, že sa mu tie dva roky, čo tam podpísal zmluvu, vydaria."

Podľa stredopoliara katarského klubu Al Gharafa je Slovensko, debutant na EURO, proti 123. tímu rankingu FIFA favoritom. "Sme tu všetci, aby sme sa stopercentne pripravili na šampionát a makáme naplno. Otec začína od začiatku. Bude sa snažiť mužstvo pripraviť, aby nás potrápilo. Sme favoriti a verím, že ten zápas zvládneme a bodaj by som im strelil aj gól," uzavrel 26-ročný reprezentant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články