Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúca správa pre fanúšikov Barcelony: Klubová hviezda mieri ku konkurencii úplne zadarmo!

BARCELONA - Nečakaná správa dorazila zo šatne FC Barcelona. Nou Camp opúšťa dlhoročná opora, ktorá sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v tíme katalánskeho giganta, s ktorým získala až neuveriteľných 23 trofejí!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Celým menom Daniel Alves da Silva prišiel v roku 2008 do Barcelony z tímu FC Sevilla za 41,5 milióna eur, teraz však Nou Camp opustí zadarmo. Brazílsky reprezentant, ktorý sa za osem rokov pôsobenia v Španielsku môže popýšiť ziskom neuveriteľných 23 trofejí, je dohovorený s majstrovským Juventusom. S talianskym šampiónom údajne už v najbližších dňoch podpíše zmluvu na tri roky.

VIDEO Leicester sa zameral na nechcenú hviezdu z Barcelony

33-ročná dlhoročná opora Barcy sa s tímom rozlúčila triumfom v Španielskom pohári Copa del Rey a tiež obhajobou ligového titulu. Veľký kamarát Lea Messiho či reprezentačného kolegu Neymara sa už zrejme ďalších trofejí v Španielsku nedočká. Opačným smerom by zas mohol poputovať mimoriadne talentovaný argentínsky útočník Paulo Dybala, ktorý sa sám nechal počuť, že jeho snom je obliekať dres Barcelony. Vedenie Barcy je zaňho údajne ochotné ponúknuť až neuveriteľných 90 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články