Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Besiktas chce Škrtela! Túto sumu je ochotný zaplatiť

ISTANBUL - Besiktas má vážny záujem o získanie stopéra slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Ten aktuálne pôsobí v anglickom tíme FC Liverpool.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Úradujúci šampión krajiny polmesiaca Besiktas Istanbul sa v letnom prestupovom období pokúsi získať kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela z anglického FC Liverpool. Informoval o tom portál Liverpool Offside s odvolaním sa na agentúru Press Association. Turecký tím je je vraj ochotný zaplatiť za Škrtela šesť miliónov libier.

Prečítajte si tiež: Škrtel už vie, kde bude hrať: Kloppovi oznámil meno svojho nového klubu

Besiktas, v ktorom v minulosti zanechal slovenskú stopu Filip Hološko, je za služby Škrtela ochotný zaplatiť šesť miliónov libier. "S Martinom som sa rozprával aj o inom klube, riešime jeho budúcnosť. Besiktas je len jeden zo záujemcov, zďaleka nie sme v pokročilom štádiu rokovaní. Liverpool opustí na 90 percent, ale zatiaľ nič nie je uzavreté," povedal Škrtelov agent Karol Csontó pre TV Markíza.

Tridsaťjedenročného stredného obrancu nepreferuje tréner Liverpoolčanov Jürgen Klopp, ktorý od svojho príchodu viac dôveroval Dejanovi Lovrenovi, Kolovi Touremu či niekedy aj tradičnému defenzívnemu stredopoliarovi Lucasovi Leivovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články