Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Štvrťfinále Ligy majstrov - poradie Facebook tipovačky

BRATISLAVA - Tak a teraz už bez ďalšieho odkladania : pozrite sa, ako ste skončili v súťaži a či sa Vám ušla jedna z cien.
Zdroj: koláž, futbalovysvet.sk
Zdieľajte:

Dokopy 69 súťažiacich splnilo podmienku účasti v súťaži (LIKE na FB príspevok). Uvádzame tu kompletné poradie - pozrite si, ako sa vám zadarilo. :) Ak sa v rebríčku nenájdete, tak je to preto, lebo ste zabudli LIKE - pamätajte na to prosím pri ďalšej súťaži.

Úplné poradie FB súťaže:

Ján Čerkala ako jediný spomedzi platných účastníkov súťaže uhádol správne všetkých postupujúcich! Jeho víťazstvo je tak viac než zaslúžené. Ako odmenu si odnáša kredit na tipovanie v Tipsporte v hodnote 12 EUR. Gratulujeme!

Lukas Rajnak a Peter Gyürky uhádli po 3 postupujúcich, ale okrem toho aj najrýchlejší gól - Real Madrid - a presnú minútu tohto gólu! Namiesto žrebovania sme im ceny podelili a tak si každý z nich pripíše 5 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte. Gratulujeme!

Na záver vám všetkým ďakujeme za účasť v súťaži a dúfame, že sa nehneváte, aj keď sa vám vyhrať tentokrát nepodarilo. Veríme, že ste sa s nami aspoň zabavili. Ďalšiu šancu na výhru aj na zábavu budete mať už onedlho pri ďalšej súťaži. Sledujte nás a nič vám neunikne. :)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články