Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Van Gaal má vinníka negatívnej atmosféry: Hodil to na legendu klubu!

MANCHESTER - Trénerovi "červených diablov" sa nepáči kritika bývalého hráča a legendy klubu Paula Scholesa.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Nielen výsledky a výkony, ale aj mediálne útoky Paula Scholesa môžu za zlú atmosféru v Manchestri United, tvrdí to tréner Louis Van Gaal. Bývalý "diabol" sa po skončení kariéry stal televíznym expertom a viackrát z tejto pozície kritizoval Holanďanovu taktiku a jeho herný štýl označil za nudný. Fanúšikovia to chápu tak, že sa klub vzďaľuje od úspešného modelu Sira Alexa Fergusona namiesto toho, aby sa mu približoval.

Van Gaal sa posťažoval, že Scholesove výroky jeho tímu nepomáhajú, a že vytvárajú negatívnu atmosféru okolo celého klubu. A keď pripočítame neustále špekulácie o príchode Joseho Mourinha, ocitá sa holandský tréner pod ohromným tlakom. "Kritiku som vždy uniesol. Aj v Barcelone, kde nebol dôležitý len výsledok, ale aj výkon tímu. V Anglicku je to trochu inak. Scholes má právo na svoj názor, ale vadí mi, že vytvára veľmi negatívnu atmosféru. Možno by mal byť viac pozitívný," povedal Van Gaal.

Tréner mal dokonca požiadať svojho asistenta Ryana Giggsa, aby svojmu bývalému spoluhráčovi dohovoril a s mediálnymi útokmi prestal. To však holandský kouč poprel. "O nič také som nežiadal," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: blesk.cz

Diskusia

Podobné články