Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenská prestupová bomba: Historicky najlepší ligový kanonier má pomôcť k zázračnému postupu!

BRATISLAVA - Historicky najlepší kanonier slovenskej najvyššej futbalovej súťaže Juraj Halenár (32) má namierené do druholigových Borčíc. Skúsený päťnásobný majster Slovenska, ktorý naposledy pôsobil v českom Olomouci, si dres Iskry oblečie už na jar.
Zdroj: sigmafotbal.cz
Zdieľajte:

"S majiteľom pánom Fabušom sme sa veľmi rýchlo a korektne dohodli. Mal som možnosť ísť aj do Maďarska, ale chcem pomôct Iskre do ligy. Viem, že sa odo mňa budú čakať najmä góly. Som pripravený dokázať, že ich naďalej viem dávať. Urobím maximum, aby sme s tímom splnili vytýčené ciele," uviedol Halenár pre klubový web. Futbalisti z dedinky s len 535 obyvateľmi sú po jesennej časti na druhom mieste skupiny západ a sú tak veľmi blízko k senzačnému postupu medzi slovenskú elitu.

Prečítajte si tiež: VIDEO Zázrak, aký Slovensko ešte nemalo: V týždni makajú v mäsiarni, cez víkendy bojujú o elitu!

Do prípravy s novými spoluhráčmi sa Halenár zapojí už od pondelka a hneď v utorok ho čaká prvý zápas v novom drese proti Zvolenu. "Cítim sa dobre. Pripravoval som sa s bratislavským Slovanom a aj individuálne. Posledný týždeň som mal menšiu virózu, ale už som v poriadku a pripravený makať," dodal.

Halenár má na konte úctyhodný počet strelených gólov v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Skórovať sa mu podarilo až 125-krát. V roku 2014 sa mu podarilo zosadiť z trónu Róberta Semeníka, ktorý strelil 120 gólov. Skúsený 32-ročný kanonier sa výrazne podpísal pod úspech Artmedie, ktorej sa v sezóne 2007/08 podarilo vyhrať ligu a taktiež Slovenský pohár. So Slovanom dokázal získať štyri majstrovské tituly.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet, iskra borčice

Diskusia

Podobné články