Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 najväčších mien v čínskej lige

HLUČÍN - Čínska liga sa pomaly, ale isto, stáva ďalším miestom záujmu futbalových hráčov aj fanúšikov.
Zdroj: ESPN, koláž futbalovysvet
Zdieľajte:

Eidur Gudjohnsen (Shijiazhuang Ever Bright F.C.)

Svoje najlepšie dni už má za sebou. Bývalý majster Holandska, Anglicka, či víťaz La Ligy, Copa del Rey a Ligy majstrov v súčasnosti pôsobí v tíme Shijiazhuang Ever Bright.

Gervinho (Hebei China Fortune F.C.)

Jedna z troch najnovších hviezd ligy. Bývalý hráč Arsenalu a naposledy aj AS Rím podpísal v rovnaký deň ako Ramires a Guarín.

Fredy Guarín (Shanghai Greenland Shenhua F.C.)

Najnovší spoluhráč Dembu Ba v drese tímu Shanghai Shenhua. Z talianskeho Interu Miláno prestúpil do Číny za 11 miliónov eur. Hoci vo vzduchu viseli ponuky z Anglicka, aj tak sa presťahoval na východ.

Tim Cahill (Shanghai Greenland Shenhua F.C.)

Dlhoročný hráč Evertonu a reprezentant Austrálie sa do čínskej ligy dostal v roku 2015. Zatiaľ si na svoje konto pripísal 28 štartov, v ktorých dokázal nastrieľať celkovo 11 gólov. Rovnako ako Guarín a Ba oblieka dres Shanghai Shenhua.

Demba Ba (Shanghai Greenland Shenhua F.C.)

V najväčšom meste krajiny, Šanghaji, je Demba Ba jasnou voľbou do útoku a terajší príchod Fredyho Guarína môže zvýšiť počet gólových príležitostí, ktoré senegalský strelec bude mať.

Asamoah Gyan (Shanghai SIPG F.C.)

Dres tímu Shanghai SIPG oblieka aj ghanský reprezentant Asamoah Gyan. Rovnako ako vždy, nosí aj v Číne obľúbený dres s číslom 3. On a jeho spoluhráči sú v súčasnej chvíli na druhom mieste tabuľky, iba dva body od vedúceho Guangzhou.

Ramires (Jiangsu Suning F.C.)

Po dlhých rokoch strávených v londýnskej Chelsea sa brazílsky záložník rozhodol pre zmenu. Na východe si v čínskej lige vybral tím Jiangsu Suning. Jeho prestup mal podľa súčasných informácií stáť až cez 30 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FutbalovySvet.sk

Diskusia

Podobné články