Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Barca opäť s prehrou, vonku nestačila na Sevillu

Sumár dnešných zápasov španielskej Primera division.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti FC Barcelona utrpeli v novej sezóne Primera Division druhú prehru. V sobotňajšom stretnutí 7. kola na pôde FC Sevilla pykali za nevyužité príležitosti, v priebehu šiestich minút druhého polčasu inkasovali dva góly a stratili celý zápas. Po prehre 1:2 vyšli bodovo naprázdno v druhom dueli z uplynulých troch ligových stretnutí.

"Barca" nastúpila v metropole Andalúzie bez zranených opôr Lionela Messiho a Andreasa Iniestu. V prvej polhodine sa mohla ujať vedenia, no Luis Suarez ani jednu šancu nevyužil. V 24. minúte Neymar vyvrátil všetky zákony fyziky, keď sa lopta po jeho priamom kope odrazila od žrde a kĺzala sa po celej bránkovej čiare von z brány.

Katalánci sa za svoju nemohúcnosť v zakončení pykali v druhom polčase. Najskôr sa v 52. minúte predral po pravom krídle Gameiro a jeho center umiestnil do siete zľava nabiehajúci Krohn-Dehli. Už o šesť minút si strelec gólu zasekol loptu na ľavom okraji šestnástky, obrancovia Barcelony zostali v pozícii štatistov a Krohn-Dehliho technický pokus pohľadil hlavou do siete Iborra. Štvrťhodinu pred koncom ešte znížil z penalty Neymar, ale to bolo zo strany hostí všetko, hoci v závere viackrát ohrozili Ricovu bránu.

Primera Division

FC Sevilla - FC Barcelona 2:1 (0:0)
Góly:
52. Krohn-Dehli, 58. Iborra - 74. Neymar (z 11 m)

CF Granada - Deportivo La Coruňa 1:1 (0:1)
Góly:
65. Piti - 25. Fajr

Espanyol - Gijon 1:2 (0:1)
Góly:
62. Caicedo - 10. Halilovic, 90.+2 Menendez

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články