Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cuadrado mieri späť do Serie A

Kolumbijský futbalový reprezentant Juan Cuadrado mieri z FC Chelsea do Juventusu Turín.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný stredopoliar priletel v pondelok večer do metropoly Piemontu, kde by mal podľa portálu goal.com absolvovať v najbližších hodinách lekársku prehliadku a následne sa upísať úradujúcemu talianskemu majstrovi. Kluby sa už údajne dohodli na forme hosťovania hráča, bližšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Cuadrado bol jedným z ťahúňov Kolumbie na vlaňajšom svetovom šampionáte v Brazílii, kde to "Los Cafeteros" dotiahli až do štvrťfinále. Technicky výborne vybavený záložník zamieril v zime z Fiorentiny do Chelsea, kde sa však nedokázal prepracovať do základnej zostavy trénera Joseho Mourinha a väčšinu času vysedával iba na lavičke náhradníkov. Po príchode Pedra Rodrigueza z Barcelony bolo jasné, že anglického šampióna opustí. O jeho služby okamžite prejavil záujem Juventus. Pri prílete na milánske letisko Malpensa ho vítali davy fanúšikov turínskeho veľkoklubu.

"Nečakal som to, no bolo to určite milé privítanie a niečo, čo vás motivuje odovzdávať čo najlepšie výkony. Chcem vydať zo seba 100 percent, tvrdo pracovať a pripravovať sa zodpovedne na každý zápas. Juventus je fantastický klub, jeden z najlepších v Európe. Máme všetky predpoklady na to, aby sme sa pobili o scudetto. Veríme, že obhájime ligový titul," vyslovil sa po prílete Cuadrado, ktorý sa tak po pol roku vráti do Serie A. V drese Udinese, Lecce a Fiorentiny odohral v najvyššej talianskej súťaži celkovo 138 zápasov, v ktorých nastrieľal 23 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články