Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dudu trafil do hlavy kameň! Zápas nedohrali + VIDEO

Zápas Kukesi-Legia nedohrali, Dudu trafil do hlavy nebezpečný predmet.
Zdroj: archív O.D. - ilustračná
Zdieľajte:

Štvrtkový úvodný duel 3. predkola Európskej ligy medzi futbalistami FK Kukesi a Legie Varšava sa nedohral. Fanúšikovia domácich pred uplynutím hodiny z riadneho hracieho času zasiahli kameňom do hlavy slovenského reprezentanta Ondreja Dudu a hlavný rozhodca Švajčiar Stephan Klossner poslal obe mužstvá predčasne do šatní. Delegát Európskej futbalovej únie (UEFA) napokon vzhľadom na bezpečnosť aktérov stretnutia rozhodol o jeho ukončení za stavu 2:1 pre Legiu.

Duda si podľa poľského portálu Przeglad Sportowy chvíľu poležal na trávniku a po ošetrení vstal s obväzom na hlave. O konci stretnutia informovala Legia na svojich oficiálnych kontách na sociálnych sieťach. Albánsky klub bude s určitosťou čeliť vyšetrovaniu zo strany UEFA, ktorá ho môže vzhľadom na nedostatočnú bezpečnosť suspendovať z tohtoročnej edície európskeho pohára číslo dva.

Hoci sa domáci usporiadatelia snažili presvedčiť delegáta stretnutia o tom, že pokračovanie duelu prebehne bez ďalších komplikácií, zápas sa napokon nedohral. "Našou povinnosťou je ochrániť zdravie rozhodcov a hráčov oboch tímov," komentoval svoje rozhodnutie po stretnutí pre médiá delegát štvrtkového stretnutia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články