Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Uni-liga otvára brány už onedlho

Určite ste už počuli o projekte v malom futbale, ktorý sa spája s názvom Uni-liga. Projekt spustili dvaja mladíci so zámerom vytvorenia niečoho stáleho a kvalitného. Po zhodnotení pilotného tzv. ,,nultého“ ročníka sa zdá, že chalanom vyšlo takmer všetko po čom siahli.
Zdroj: makohindyfoto
Zdieľajte:

Otvára sa nový ročník a od septembra sa môžete aj vy stať členmi rodiny, ktorej členovia sú už neaktívni , aktívni ale aj amatérski futbalisti s chuťou do hry, ktorá nás baví v modernom svete čoraz viac. Malý futbal je v európskom prostredí veľmi obľúbený a počet hráčov rapídne stúpa, inak tomu nie je ani u nás. Slovensko registruje v poslednej sezóne okolo 7000 aktívnych hráčov, čo už je číslo, ktoré vzbudzuje rešpekt medzi amatérskymi športovcami a zväzmi.

Medzi hráčov, ktorí aktívne pôsobia v tímoch ligy patrí aj Adam Kováč, najlepší strelec v lige s počtom 82 dosiahnutých gólov na 22 zápasov : "Je to skvelá súťaž, chalani to robia zo srdiečka a som rád, že môžem byť členom tejto kvalitnej ligy." konštatoval strelec, ktorý sa navyše môže pochváliť tým, že je členom reprezentačného výberu v plážovom futbale pod taktovkou skvelého človeka a organizátora Juraja Gubániho zo seneckej minifutbalovej ligy.

Domovom súťaže bude v novej sezóne areál STU na Mladej garde v Bratislave, v ktorom sú pre hráčov pripravené nové šatne, sprchy, moderný areál s kvalitnou trávou tretej generácie a príjemné okolie. ,,Mladá garda je perfektná, ponúka nám možnosť rásť, je moderná a spĺňa kritéria kvality, bez ktorých sa nezaobídeme!“, vyjadril sa Robert Kmeťo spoluautor projektu a zároveň predseda ligy.

Uni-liga v nultom ročníku dotiahla celkom 20 tímov a ostatné dostanú priestor na registráciu už o pár dní a to od prvého augustového týždňa do 20.9.2015. Neváhajte a pridajte sa do rodiny! Všetky potrebné informácie nájdete na www.uni-liga.sk alebo na fb – uni-liga.sk.

Zdieľajte:
Autor: Uni-liga
Zdroj informácií: Uni-liga

Diskusia

Podobné články