Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 najsľubnejších mladých talentov

Top
Vo futbalovom tíme na seba občas narazia rozdielne generácie futbalistov - talentovaní mladíci a skúsení matadori. My vám prinášame sedem nádejných talentov, ktoré by raz mohli byť najväčšími svetovými hviezdami.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Max Meyer

Zázračné dieťa Schalke 04, aj tak sa niektorí odborníci vyjadrujú o nemeckom talente Maxovi Meyerovi. Má síce len 19 rokov, jeho skúsenosti by mu však mohol hocijaký futbalista závidieť. Prešiel mládežníckymi výbermi Nemecka a jeden štart si pripísal aj v A-tíme.

Marquinhos

Hoci stál mladý Brazílčan PSG cez 31 miliónov libier, francúzsky klub ich rozhodne nemusí ľutovať. Stredný obranca naplno ukazuje svoj potenciál a v dvojici s Thiagom Silvom si dobre rozumie. Rád si zaútočí, ale talent naplno ukáže hlavne pri obranných zákrokoch.

Memphis Depay

Jedna z najnovších akvizícií Manchestru United a jeden z najväčších talentov súčasnosti. Nechýba mu rýchlosť, technika ani zakončenie. V minulej sezóne nastúpil v drese PSV na 40 zápasov, v ktorých strelil 28 gólov. Nový angažmán v Anglicku bude pre mladíka obrovskou výzvou.

Paulo Dybala

Po skvelých výkonoch doma v Argentíne ho niektorí začali prezývať „nový Messi”. Jeho ďalšie kroky viedli do Palerma, kde si pripísal celkom 90 štartov, v ktorých strelil 21 gólov. Hneď 13 z nich dal v poslednej sezóne, čo mu zabezpečilo angažmán v slávnom Juventuse. Teraz bude mať veľkú šancu ukázať, akým veľkým talentom je.

Julian Draxler

Ďalší hráč Schalke 04. Skvelý krajný stredopoliar si svoj prvý zápas v Bundeslige zahral už ako 16-ročný. Má výbornú techniku a navyše dokáže hrať oboma nohami, čím získava značnú výhodu. Je veľmi silný v hre jeden na jedného. Ako 21-ročný má na konte už 15 štartov v reprezentácii.

Raphaël Varane

Možno jeden z najlepších mladých stredných obrancov. Od svojho príchodu do španielskeho Realu Madrid si pripísal cez 100 štartov. Je veľmi technickým hráčom a často tak býva prirovnávaný ku klubovej legende Fernandovi Hierrovi. Pravidelne nastupuje aj za francúzsku reprezentáciu.

Paul Pogba

Hráč, o ktorom sa v poslednej dobe veľmi hovorí. Na svoj vek, 22 rokov, je vyspelý a pre Juventus takmer nenahraditeľný. Je výborný v práci s loptou, dokáže si s prehľadom poradiť na súperovej polovici. Nemá problém ani s obranou, kde je vzhľadom na svoju vysokú postavu veľmi úspešný v osobných súbojoch.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: FutbalovySvet.sk, 90m.in

Diskusia

Podobné články