Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi odmietol ocenenie, je za tým veľkorysé gesto alebo útok

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalista Lionel Messi údajne odmietol prevziať cenu pre najlepšieho hráča Copa América 2015. Organizátori ju tak neudelili nikomu. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na argentínske a španielske médiá.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Argentína prehrala vo finále v Santiagu s domácim Čile po rozstrele zo značky 11 m, keď sa duel aj po predĺžení skončil bez gólov. V zahraničných médiách sa objavili aj informácie, že Messiho rodina sa počas finále stala terčom ataku. Ďalšou verziou je, že Messi, ktorý získal cenu aj pred rokom na MS v Brazílii, čo vzbudilo kontroverzie, sám požiadal, aby mu ju nedali.

Štvornásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta stále čaká na prvú trofej s národným tímom. Pred ôsmimi rokmi prehral vo finále Copa América s Brazíliou, na strane zdolaných bol aj po vlaňajšom finále MS, v minulých rokoch vypadol s reprezentáciou na turnajoch ešte skôr. Ani tohtoročné finále nebolo jeho šťastným dňom. Súper mu nedal dýchať, strážil si ho ako oko v hlave, ako jediný z argentínskeho tímu však aspoň premenil jedenástku v rozstrele. Celkovo dal na turnaji len jeden gól z hry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články