Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Policajné manévre aj zničené toalety: Vyčínanie ultras belasých odsúdili aj fanúšikovia Slovana

TRNAVA - Legendárne futbalové derby sa nezaobišlo bez "tradičného" ničenie štadióna súpera.
Zdroj: facebook.com/UltrasSlovan, TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v šlágri 5. kola Fortuna ligy v derby na trávniku Spartaka Trnava 2:1 a pripravili domácim prvú stratu bodov v novej sezóne. "Belasých" v slovenskom Ríme podporovala aj zhruba tisícka priaznivcov z hlavného mesta. Tvrdé jadro ultras však zanechalo za sebou aj čiernu škvrnu.

Prečítajte si aj: VIDEO + FOTO Derby zápas spoznal svojho víťaza: Belasí šokovali celú Trnavu!

Ešte pred zápasom sa na facebookovej stránke "pochválili" fotografiou, na ktorej je vidieť zničené toalety na trnavskom štadióne s popisom "Už sme tu..." Derby ostro sledovala aj polícia. Fanúšikov bratislavského Slovana sprevádzali už v uliciach hlavného mesta, zo stanice v Trnave si ich pod dozor zobrali miestni kolegovia.

Ich "ničiaci" počin na štadióne však odsúdili aj viacerí priaznivci "belasých". "Som slovanista celý život aj budem, ale čo už je na tomto hrdinské??? Čakáme, kedy budeme mať Tehelné Pole a potom nám ho aj oni budú takto ničiť? A všetci len plačú, prečo príde na derby 1000 ľudí. Presne kvôli takýmto primitívom. Nemám nič proti pyro a nadávkam, ale ničiť si štadióny nie je hrdinstvo..." reagoval fanúšik Peter.

"Ste hanbou Slovana.. ale vám to nedochádza, myslite si, že ste veľkí hrdinovia, keď niečo zničíte. Klubu robíte hanbu.. mentálni giganti s IQ 60," napísal fanúšik Michal. V komentároch nezabudli fanúšikovia pripomenúť aj moment z finále Slovnaft cupu 2016, keď fanúšikovia Slovana zahádzali hraciu plochu v Trnave svetlicami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články